Dubrovnik  
Početna
Trebate Vodiča ?
Želite naučiti nešto o piciginu ? : Picigin - Više od igre  

 

 

 

 

Plaže Uvale Lapad


Uvala LapadNekoliko lijepih, popularnih i vrlo posjećenih plaža nalaze se u Uvali Lapad. Tamo se nalazi duga šetnica sa mnogo caffe barova, na kraju koje se nalazi ovih nekoliko plaža.

Uvala Lapad DubrovnikPrva u nizu od tih plaža je poznata jednostavno kao 'Uvala', riječ je o pješčanoj plaži, koja osim toga nudi i brojne sadržaje od kojih se ističu kafići i restorani, mogućnost iznamljivanja suncobrana i ležaljki kao i odbojkaški i malonogomenti teren.

Uvala Lapad DubrovnikS lijeve strane vidite plažu hotela Adriatic, malu betonsku plažu, koja nudi slične sadržaje kao i uvala, s tom razlikom da je na Adriaticu more nešto dublje.

Uvala Lapad DubrovnikSlijedeća je plaža Vis I, koja nudi slične sadržaje kao i prethodne, s tim da je ova plaža često posjećenija od prethodno navedenih.

Uvala Lapad DubrovnikSlijedi Splendid, mala pjeskovita plaža, sa kamenitim i betonskim djelovima i posljednji u ovom nizu kojeg obilazimo je Vis II, stjenovito kupalište na otvorenom moru.

Osim plaža, Uvala Lapad nudi još mnogo toga. Ako volite odbojku ili tennis, u Lapadu ćete pronaći mjesta na kojima možete upražnjavati takav vid zabave, te upoznati ljude koji tu provode dosta vremena.

Plaža Visplaže Lapad

S druge strane zaljeva, nasuprot ovim plažama je mirna i ugodna šetnica uz more i kroz prirodu, koja pruža izvanredan pogled, te je prigodna za romantične trenutke.

Ako se kojim slučajem umorite od takve šetnje, možete posjetiti usputni restoran sa ribljim specijaltetima u Vili Eliti.

Lapad sa svojim plažama je mjesto koje ne smijete propustiti posjetiti na vašem odmoru u Dubrovniku.

idi na vrh ^