Dubrovnik  
Početna
Trebate Vodiča ?
Želite naučiti nešto o piciginu ? : Picigin - Više od igre  

 

 

 

 

Nudističke plaže - FKK

Cava

Nudistička plaža Cava nalazi se u neposrednoj blizini Copacabane, to je pješčano-šljunčana plaža okružena stijenama, ponešto uska, ali dovoljno duga i popularna među nudistima, najviše zbog lijepog
pogleda na Elafite.

Lokrum, nudistička plaža

Ova plaža udaljena je svega 5-10 minuta hoda od pristaništa na
Lokrumu. Samo slijedite cestu i znakove i nakon kraćeg uspona naći ćete se u području rezerviranom za nudiste. Lokrum je jedno od
najpopularnijih mjesta za nudiste, možete birati između klasične
nudističke plaže i kupanja na stijenama na osami..

Beterina

Beterina je nudistička plaža locirana u Mlinima, što je oko 7 km
daleko od Dubrovnika. Plažu ćete lako pronaći jer je put od hotela
'Astarea' pa do zone rezervirane za nudiste dobro signiran (označen), a šetnja traje oko 15-ak minuta. Betrina FKK nudi i iznajmljivanje čamaca, ležaljki, a tu je i cafe bar kojeg možete posjetiti..

Supetar, nudistička plaža

Supetar je mali otok u blizini Cavtata, transport nije problem jer postoji redovna i jeftina brodska linija između Cavtata i Supetra. Tamošnje kupalište za nudiste je stjenovito.

Hotel Croatia, nudistička plaža

Hotel Croatia se nalazi u Cavatatu, a podno hotela s jedne strane se nalazi spomenuta nudistička plaža, bogata sadržajima i cijelog dana sunčana, sa odlično riješenim prilazom u more.

Plat, nudistička plaža

Plat je mjesto udaljeno 12-ak km od Dubrovnika, poznato po pješčanim i šljunčanim plažama kao i bujnoj vegetaciji. Nudistička plaža u Platu je šljunčana, sa ponešto većih stijena, dosta plitka, što pogoduje slabim plivačima i neplivačima. Preporučujemo zaštitu od sunca, s obzirom da se ova plaža nalazi na jugozapadu Župskog zaljeva, gdje tijekom cijelog dana nema hlada.

idi na vrh ^